Skip to main content

OneLife, een Luxemburgse maatschappij die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in beleggingsverzekeringen, vestigt zich via haar bijkantoor in België. Ze biedt een nieuw levensverzekeringsproduct aan dat het beste van Luxemburgse levensverzekeringen combineert met de voordelen van een Belgisch contract. Dat blijkt uit een persbericht.

OneLife, de grootste aanbieder van Luxemburgse levensverzekeringen onder Vrije Dienstverlening (VDV) op de Belgische markt, heeft onlangs een bijkantoor geopend in België om Belgische cliënten een breder gamma aan beleggingsoplossingen te bieden. OneLife Belgian Branch (gevestigd te Oudergem, Herrmann-Debrouxlaan 54) brengt nu een nieuw contract op de markt, BeLife, dat de voordelen van Luxemburgse levensverzekeringen qua beleggingsflexibiliteit en vermogensbescherming combineert met de nabijheid van de Belgische financiële markt.

“België heeft altijd een bijzondere plaats ingenomen bij OneLife. In de loop der jaren hebben we door innovatieve, deskundige en gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden, sterke en duurzame partnerships opgebouwd met verzekeringsmakelaars. Samen met het bijkantoor willen we vandaag onze positie als belangrijke speler op het gebied van beleggingsverzekeringen in België versterken door onze partners en hun cliënten steeds beter te ondersteunen bij hun vermogensprojecten”, aldus Bruno Valersteinas, CEO van OneLife.

“We willen een oplossing bieden voor Belgische beleggers die willen beleggen in innovatieve spaaroplossingen zonder naar een buitenlandse instelling te hoeven gaan,” zegt Marc Dhondt, Senior Sales Consultant bij OneLife en verantwoordelijk voor de Belgische markt. “Daarom hebben we een bijkantoor in België geopend, zodat onze cliënten gemakkelijk vanuit België kunnen beleggen.”

Bruno Valersteinas:

EFI

Author EFI

More posts by EFI